Vásároljanak, noi, férfi és gyerek ruhákat
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ  OK  
KURTMANNROL
> RÓLUNK
FILOZÓFIA
Kínálatunk és szolgáltatásink kialakításakor a vevőink igényeit vesszük figyelembe. Az a hitvallásunk, hogy a jó árak mellett kifogástalan szolgáltatást tudjunk nyújtani - így a nálunk vásárol ruhadarabokat a vevőink teljes megelégedéssel viselhetik.

Vállalatunk Romániában a mags szintű online szolgáltatásáról híres! Elsőként vezettük be az ingyenes visszaküldés lehetőségét. A kölcsönös tisztelet és bizalom a vevőinkkel kiépített kapcsolatunk alapja. Meggyőződésünk, hogy bármilyen helyzetre tudunk jobb megoldást kínálni, sokszor az elvárásokat is felülmúlva!
> CSATLAKOZZ A CSAPATHOZ
Szebeni vagy? Szeretnél Szebenbe költözni? Folyamatosan keresünk fiatal munkavállalókat, pozitív hozzáállással, akik szeretnének valami újat tanulni és egy fiatal, dinamikus és szórakoztató csapat tagja lenni. Ezen az oldalon megtalálhatod a állás ajánlatainkat amelyeket az üresedés vagy bővítés pillanatában felteszünk.
Addig is ha szeretnéd, hogy az elsők között légy, küldjön egy CV-t az office@kurtmann.ro címre, így pályázva jó eséllyel a pozícióra, mielőtt a honlapunkon megjelenne.
14900 FT FELETTI MEGRENDELÉSEK ESETÉN INGYENES A SZÁLLÍTÁS
 

Copyright © 2018 Minden jog fenntartva. "Kurtmann" a védjegye a Kurtmann